torsdag 10 september 2015

Den perfekta penisen

En ny studie visar att kvinnor föredrar en penis som är något över genomsnittet, men det varierar beroende på sammanhang och relation. Denna upptäckt har gjorts tack vare 3D-utskrifter. Forskarna skrev ut erigerade penisar i olika storlekar och testade dem på olika kvinnor. Det visade sig att preferenserna varierade.

I studien, som nyligen publicerades i tidskriften, PLoS One, har forskare från University of California, Los Angeles och University of New Mexico använt 3D-utskrifter av penisar för att uppskatta kvinnornas preferenser.

Det verkar klart att kvinnor föredrar en penis som är lite större än genomsnittet. Men storleken varierade som en följd av kvinnors relationer.Forskare skrev ut 33 olika sorters penisar. En genomsnittlig erigerad penis är 15 cm lång och 12,5 cm i omkrets. Penisarna lades sedan i olika korgar och 75 kvinnor fick välja två - en penis som vore bra för en partner och en penis för en one-night stand.

Det visade sig att kvinnorna valde en penis som var 16 cm lång med en omkrets på 12 cm till en partner och en 16,25 cm lång med en omkrets på 12,7 cm för en one-night stand.

Kvinnors preferenser för både relationstyper var något större än den genomsnittliga storleken, och ännu lite större vid one-night stand. Det kanske beror på komfort på lång sikt med en partner, medan en one-night stand ger mer njutning om den avviker något från genomsnittet.

1 kommentar:

  1. Kamagra finns att köpa www.intimleksaker.com
    Rekommenderar SEXLEKSAKER www.intimleksaker.se
    http://intimleksaker.com
    http://intimleksaker.se

    SvaraRadera