torsdag 20 november 2014

Går det för fort - fyra sätt för att hålla ut längre i sängen

De flesta män bryr sig om storleken och hur länge de orkar hålla igång i sängen. Storleken är inte så mycket att göra åt, men det finns olika sätt att förhindra att det går för fort. Tidig utlösning är ett vanligt problem och omkring 45 % av alla män avslutar samlag inom två minuter. För en kvinna är dock elva minuter idealet. Det finns lösningar för att hålla ut längre, här är fyra stycken:


1. En större mage
Ju större mage, desto bättre älskare, enligt en studie från 2010 som publicerades i The Journal of Sexual Medicine. Överviktiga män med stor mage orkade i snitt 7.3 minuter. Fett runt magen innebär att man har mer av det kvinnliga könshormonet estradiol, vilket hjälper till att fördröja orgasm.

2. Omskärelse
En studie publicerad i tidskriften Adult Urologi visade att omskurna män behöver längre tid på sig, kanske för att omskärelse minskar känsligheten i penis.

3. Knipövningar
Knipövningar kan hjälpa behandla män med tidig utlösning. I en studie fick män i åldern 19-46 med en genomsnittlig utlösning tid på 31.7 sekunder, göra knipövningar under 12 veckor. I slutet av kursen hade den genomsnittliga tiden ökade till 146,2 sekunder - nästan fyra gånger högre än genomsnittet i början av studien.

4. Vegetariskt kost
Tester har visat att vegetarianer har dubbel uthållighet jämfört med köttätare. Frukt och grönsaker innehåller mer uthålliga kolhydrater som räcker längre än snabba kolhydrater som köttätare äter mer av. Frukter som till exempel bananer innehåller mycket kalium som ökar produktionen av könshormon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar